Haartransplantatie in Istanbul

Haartransplantatie in Istanbul

Vaak wordt er gesproken over een haartransplantatie in Turkije. Eigenlijk bedoelen mensen haartransplantatie in Istanbul. Want de allergrootste deel van de grote haartransplantatieklinieken in Turkije bevinden zich in Istanbul, met andere woorden is Istanbul ‘s werelds grootste haartransplantatie stad. In Istanbul is de stad waar de meeste haartransplantaties plaats vinden ter wereld. En het is niet alleen dat mensen alleen voor de haartransplantaties naar Istanbul komen maar ook voor veel andere cosmetische ingrepen of bijvoorbeeld voor ooglaseren. In Istanbul bevindt zich bijvoorbeeld de grootste en uitgebreidste ziekenhuis speciaal en alleen voor de ogen. Al deze behandelingen kosten omgerekend in euro niet duur voor Europese mensen, en dat samen met behandelingen op internationale top niveau trekt mensen aan. Naast dat de prijzen laag zijn in Istanbul (voor Europese begrippen) is de kwaliteit van de zorg, prive klinieken en ziekenhuizen absoluut op de topniveau.

Haartransplantatie is in Istanbul geen taboe

In Nederland was het een beetje een taboe als je een haartransplantatie behandeling had genomen, vroeger toen de haartransplantatie net waren begonnen met de FUT techniek hoorde je niemand praten over zijn haartransplantatie. Dit is de laatste tijd wel minder geworden en mensen zijn er steeds eerlijker en meer open over. Dit zien wij ook door onze eigen cliënten en zelfs bekende voetballers en tv sterren die we hebben behandeld zijn hier de laatste tijd steeds opener over.

Als u in Istanbul rondloopt zal het u opvallen dat mensen die net een haartransplantatie behandeling hebben gehad gewoon lopen over straat met het verband nog om het hoofd. Ze bezoeken verschillende mooie plekken van het prachtige stad Istanbul.

Wat kost een haartransplantatie in Istanbul?

Een veelvoorkomende reden om te kiezen voor Istanbul voor een haartransplantatie is de aanzienlijke kostenbesparing, aangezien de prijzen hier vaak meer dan 50% lager liggen dan in Europese landen, wat duizenden euro’s aan besparingen kan opleveren. Daarnaast speelt de hoge kwaliteit van de zorg in Istanbul een essentiële rol, met goed opgeleide chirurgen die in moderne ziekenhuizen en klinieken werken.