Wat zijn de voordelen en nadelen van haartransplantatie in Turkije

WAT ZİJN DE VOORDELEN EN NADELEN VAN HAARTRANSPLANTATİE İN TURKİJE​

Jaarlijks kiezen tienduizenden mensen uit heel de wereld Turkije / Istanbul voor een haartransplantatie behandeling. Istanbul is de haartransplantatie hoofdstad van de wereld en staat bekend om cosmetische chirurgie van hoge kwaliteit voor lage prijzen. Wanneer u in het buitenland een haartransplantatie wilt ondergaan heeft dit verschillende voor- en nadelen. In deze blog gaan we iets dieper op de voordelen en nadelen van haartransplantatie in Turkije en kunt u zelf de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen en een betere keuze maken.

De voordelen en nadelen van haartransplantatie in Turkije

Er zijn verschillende voordelen van een haartransplantatie in Istanbul, de belangrijkste voordelen zijn: 

  • De lage haartransplantatie prijzen.
  • De goede kwaliteit dat wordt aangeboden, hier staat Mercure en andere grote klinieken in Istanbul bekend om.
  • Ook een belangrijk voordeel is dat wij grotere behandelingen kunnen uitvoeren. Waar Europese haarklinieken vaak maximaal 1500 grafts kunnen transplanteren per behandeling ligt dit aantal in Istanbul veel hoger.
  • De brede ervaring van de haartransplantatie team. Omdat wij zoveel cliënten behandelen en al sinds het begin van de haartransplantatie technieken erbij zijn, zijn onze chirurgen en de team dan ook zeer ervaren.

Samengevat kiezen mensen voor een haartransplantatie voor Istanbul dus door de lagere prijzen, hogere kwaliteit en de hogere aantal grafts dat wij kunnen verplaatsen.

De nadelen van haartransplantatie in Turkije

Ook wordt ons gevraagd of er een nadeel of nadelen zijn van een haartransplantatie in Turkije. Voor veel mensen is het een nadeel dat Turkije niet in de buurt is. U kunt niet even in de auto stappen en een haartransplantatie ondergaan en weer terug. Om deze reden bieden wij dan ook all-inclusieve pakketten aan waarbij alles zit inbegrepen wat u nodig heeft, zoals de hotelovernachtingen, transfers, de voor- en nazorg. 

De voordelen en nadelen van een haartransplantatie in Turkije afwegen

Als mensen de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Istanbul afwegen hebben veel mensen de neiging om te kiezen voor Istanbul. U neemt maar één of misschien twee keer een haartransplantatie in uw leven en dan weegt de enige nadeel dat u moet reizen minder zwaar dan de vele voordelen.

Met onze vlotte 48 uurs all-in pakketten bent u ook zo weer thuis. Als u bijvoorbeeld maandag aankomt in Istanbul, rust u de eerste dag uit en of kunt u genieten van het mooie Istanbul. Na één nacht slapen de volgende dag, wordt u behandeld. Na de tweede nacht slapen vliegt u s’middags of s’avonds alweer terug na s’morgens intructies, uitleg en een nacontrole te hebben gehad in onze kliniek.